terug Een van de 265 verhalen

Ik ben 14 jaar en ik ben toen ik 12 was heel erg misbruikt. Ik woonde bij mijn stiefvader want mijn moeder ging op vakantie en mijn vader was in het buitenland aan het werk. Na twee dagen slapen bij mijn stiefvader begon hij raar te doen. Hij zei: ”Kom na school gelijk thuis en we spreken daarna verder.” Ik kwam na school thuis en mijn stiefvader zei: ”Zullen we een leuk spelletje doen?”. Toen zei ik natuurlijk ”ja”,  want ik wist niet wat er ging gebeuren. Toen zei hij: ”Doe je kleren uit anders zeg ik tegen je ouders dat je €20 van mij hebt gestolen.” Ik was bang en deed het. Toen zei hij: ”Ga naar boven naar mijn kamer toe” en toen verkrachte hij mij. Als ik het door zou vertellen zou hij mij wat ergs aandoen. Ik was zo bang dat ik het lang stil heb gehouden. Na anderhalf jaar kreeg mijn moeder ruzie met mijn stiefvader en toen heb ik het tegen mijn moeder gezegd. De politie heeft hem opgepakt wegens misbruik en bedreigen. Ik ben ook gestopt met het snijden van mezelf en ik durf nu mijn verhaal te delen. Hij heeft een contractverbod gekregen. Dit was mijn verhaal.