terug Een van de 265 verhalen

Hoi ik ben een dame van 17 jaar. Mijn verhaal begon toen ik 5 jaar oud was. Ik had een beste vriendje en speelde elke dag met hem en bij hem thuis. Op een dag waren ik en mijn beste vriend met 2 andere vrienden ( 1 jongen en 1 meisje) bij hem binnen. Toen kwam de vader van hem naar beneden en zei:  “We gaan een spel doen, jullie moeten om beurten naar boven, de meisjes mogen samen”. Dus wij als 5 jarigen dachten: “Oh leuk”. De jongens gingen eerst en ik en mijn vriendin daarna. Wij waren aan de beurt en we gingen naar boven. Hij zette ons op een stoel en maakte ons vast. Hij zei: “Als jullie praten doe ik jullie pijn”, als 5 jarige geloof je dat. Hij pakte zijn camera en deed ons broekje omlaag en maakte foto’s van onze vagina’s. Hij maakte ons los en zei: “Als jullie iets tegen papa of mama zeggen, dood ik hen en jullie moeten terug komen”. Na dit ben ik daar nog geweest en moest ik alleen precies hetzelfde doen (vastgemaakt en de foto’s). Maar toen zette hij zijn vinger in mijn vagina en zijn penis tegen mijn vagina. Dit heeft 3 jaar geduurd tot ik 8 was. De politie is erachter gekomen, omdat hij dit ook deed bij zijn eigen nichtje en 7 andere kinderen. Zijn eigen nichtje heeft aangifte gedaan. Ik als kind was altijd agressief. Ik heb het een tijd kunnen laten rusten, maar nu komen de trauma’s echt naar voren. Het doet me pijn hoe walgelijk kan je zijn. Niet normaal dit.