terug Een van de 213 verhalen

Ik was 11/12 en ik zat op Omegle, want dat vond ik wel grappig. Het was zonder camera, want dat vond ik nog een beetje eng. Ik maakte een extra Snapchat account aan, want ik wist de ze op snap door wilde praten. Ik kwam heel veel jongens tegen van 16 jaar. We voegden elkaar toe op snap, maar uiteindelijk kwamen ze allemaal op naaktfoto’s uit. Ze wilden filmpjes van mij dat ik mezelf vingerde. Van mijn b*rsten, v*gina, enz. Ik was heel erg onzeker en ik wilde weten of zij mij ook lelijk vonden, ik stuurde daarom en om meerdere redenen foto’s en filmpjes. Ik deed het ook omdat ik bang was. Dat ze naar me toe zouden komen, want ik was vergeten mijn locatie uit te doen. Ik heb na die foto’s ze gelijk gemeld en geblokkeerd. Ik had veel spijt van de filmpjes en video’s en nu ben ik 13. Ik heb het tegen twee vriendinnen gezegd. Zij vonden het heftig, maar deden er gelukkig uiteindelijk niks mee. Ik wil niet dat mijn ouders het te weten komen. Het is natuurlijk super beschamend voor mij. Ik ben nu vooral bang dat het online komt en dat ze mijn naam er onder zetten. Dat mijn school het weet, m’n familie, rest van m’n vrienden enz.