terug Een van de 265 verhalen

Na een personeelsborrel van de horeca had ik wat meer op dan normaal. Ik zou eigenlijk alleen 20 min naar huis moeten fietsen, maar mijn collega’s vonden het verstandiger als er iemand mee zou fietsen. Er ging dus een collega mee, maar ik moest heel nodig plassen dus hij stelde voor om ff naar zijn huis te gaan zodat ik kon plassen. Ik ging mee met het idee dat hij gewoon vriendelijk wilde zijn. Hij woonde toch in de buurt.

Eenmaal bij hem zat ik nog even op de bank. Het was al best wel laat en ik was per ongeluk op de bank in slaap gevallen. Paar uur daarna werd ik wakker met pijn aan m’n vagina en lag op bed zonder kleren.
Niet wetende wat er was gebeurd heb ik me snel omgekleed en ben ik naar huis gegaan. Ik heb uren onder de douche gestaan omdat ik mij zo vies voelde.

Een paar maanden later kreeg ik een vriend en die werkte bij hetzelfde bedrijf. Het was daar de regel onder de mannen als iemand eerder seks had gehad met een meid dan de ander kreeg die persoon 5 euro. Ik heb niks tegen mijn vriend gezegd.

Op een avond heeft die collega die mij verkracht heeft aan mijn vriend verteld dat hij 5 euro wilde. Mijn inmiddels ex-vriend ging helemaal door het lint omdat ik hem niks verteld had. Hij wist niet dat ik mij van die avond niks meer kan herinneren en het eigenlijk gewoon verkrachting was.

Tot op heden weet helemaal niemand dit. Ik schaam mij er nog steeds kapot voor.