terug Een van de 213 verhalen

Ik was net klaar met mijn training en hij liep met me mee naar buiten. Hij zat net als ik al lang bij mij op sport dus we kenden elkaar best wel goed. Mijn ouders zouden me komen ophalen maar ze waren te laat dus ik zou 20 minuten in de regen moeten wachten. Hij bood aan om me naar huis te brengen, maar we moesten eerst even naar zijn zijn auto lopen (2 minuten lopen vanaf mijn training).

Ik had mijn ouders geappt dat ze me niet hoefden te komen ophalen en dat ik er zo aankwam. Onderweg naar hem thuis merkte ik al dat hij mijn hand probeerde vast te houden en dicht op mij kwam lopen. Ik dacht er niks van en dacht dat het per ongeluk zijn gebeurde.

Toen kwamen we bij hem thuis en ging hij zijn tas even boven zetten en ik liep mee naar boven. Eenmaal boven deed hij de deur op slot en toen begon ik het vervelend te vinden. Hij pakte me vast en begon me te betasten. Ik probeerde weg te gaan maar hij hield me te stevig vast. Ik durfde niks. Dit was niet de jongen die ik kende. Toen begon hij me te zoenen. Ik schreeuwde dat hij moest stoppen en hij stopte. Hij keek me met grote ogen aan en vroeg wat er mis was. Ik kreeg geen woord uit mijn keel en vroeg of ik wat water mocht. Hij ging wat water halen en ik probeerde weg te gaan maar mijn benen werkte niet en toen viel ik op de grond.

Toen was het zwart en het enige wat ik me kan herinneren is dat ik wakker werd op bed met mijn kleren uit. Hij hielp me met mijn kleren aan doen en toen bracht hij me naar huis.

Dit is mijn verhaal.