terug Een van de 213 verhalen

Toen ik 15 was ging ik met steeds meer mensen om die een slechte invloed op mij hadden, dit had ik op dat moment niet door. Ik had een beste vriend en vertrouwde hem. Een half jaar later ontmoette ik zijn beste vriend. Op het eerste gezicht leek het een aardige jongen. Hij vroeg mijn Snap en ging met me praten. Na een weekje vroeg hij of we samen konden afspreken in een speeltuin. We waren daar en we zaten op een bankje. Hij duwde mijn hoofd naar beneden, omdat ik hem moest pijpen. Ik wist niet wat er gebeurde. Daarna heeft hij mij op verschillende plekken aangeraakt en heeft hij me verkracht. Ik durfde dit niet tegen iemand te vertellen. Het aanraken gebeurde steeds vaker. Daarna wilde hij foto’s, want als ik dat niet zou sturen zou hij me pakken de volgende keer. Ik wist niet wat ik moest doen.
Na een paar maanden durfde ik niet meer naar buiten en heb ik het tegen mijn beste vriend gezegd, maar het boeide hem niet. Hij zei: “Je vind hem gewoon leuk”. Ik wist niet wat ik fout had gedaan, was het echt mijn fout?