terug Een van de 265 verhalen

Ik was 9 toen ik op het parkje met mijn vriend speelde, ik ben een meisje. Ik was gewoon met hem aan het spelen totdat ik erachter kwam dat ik hem leuk vond en met leuk bedoel ik niet vrienden, maar als een koppel. We waren 6 jaar samen, tot 2 jaar geleden. Totdat hij opeens seksueel werd en hij verschillende plekken van mijn lichaam ging aanraken. Het begon met kussen, maar het werd meer. Ik bleef maar nee zeggen totdat het te ver ging. Hij stuurde mij een sms en zei dat het hem speet, dus ik vergaf hem. Hij zei de volgende dag dat ik bij hem moest komen. Toen ik bij hem was nam hij mij opeens bij mijn hals mee en werd ik op zijn bed geduwd. Hij ging mij aanraken met zijn geslachtsdeel, dat vond ik niet fijn maar hij bleef doorgaan. Ik zei dat ik een pauze nodig had, maar ik ging wegrennen. Dat was ook de laatste keer dat ik van hem heb gehoord.