terug Een van de 265 verhalen

Ik ben al op jonge leeftijd aangerand. Me stiefzus vond het ‘leuk’ om aan mij te zitten. Ik had al meerdere keren aangegeven dat ik dat niet fijn vond. Wegduwen was geen optie want ze ging zo op me zitten zodat ik niks kon doen. Op zulke momenten raakte ik altijd in de stress omdat je geen kant op kan en niet voor jezelf kan opkomen. Omdat het me stiefzus was had ik het met mijn vader over gehad dat ik het niet prettig vond. Hij reageerde met; “je moet je niet zo aanstellen”. Dus ik had het met mijn stiefmoeder over (de moeder van me stiefzus die het deed). Zij reageerde hetzelfde als mijn vader. Dus het bleef maar doorgaan. Op gegeven moment gingen ik en me stiefzus kleren passen thuis. Ik moest vervolgens een shirt passen dus ik stond naakt met me bovenlichaam. Toen zag ik opeens een camera op me gericht die filmde. Ik bevroor en schoot in de stress. Ik smeekte haar om de video te verwijderen. Ze zij dat ze dat had gedaan maar een paar dagen later verscheen dat filmpje op internet. Me stiefzus had dat online gezet… Ik schrok en bevroor gelijk. Ze zei dat ze het ‘per ongeluk’ had gedaan en ze kon het niet eraf zetten. . Ik liet het enkele minuten aan mijn moeder zien en die ging gelijk actie ondernemen naar mijn stiefmoeder zodat zij der iets mee kon doen. Me stiefmoeder heeft er uiteindelijk niks mee gedaan. Me vader kreeg het te horen wat er online was gezet en die reageerde dat het niks voorstelde.
Het is inmiddels al wel 4 jaar geleden maar ik heb er nog steeds last van.