terug Een van de 265 verhalen

hoi, ik was een keer op mijn kamer gewoon op m’n snapchat te kijken, ik zag toen dat iemand mij had toegevoegd via zoeken dus diegene wist mijn user wel, ik had haar toen terug gevoegd en vroeg hoe ze aan m’n snap kwam, ik had niks gemeens gezegd en probeerde zo vriendelijk mogelijk over te komen. Nadat ik dat had gezegd kreeg ik een screenshot dat diegene in mijn account was en al
mijn info dus kon zien, mijn telefoon nummer, mijn e-mail adres, waar ik woon enzovoort. ik zei toen “wat de fuck hoe kom je hieraan” “ik zat even op je account” zei diegene toen, ik begon op dit moment wel wat banger te worden. Ze vroeg toen eerst om
foto’s van mijn gezicht dus ik stuurde er een en toen werd het steeds erger en toen vroegen ze zelf om foto’s in mijn bh, ik heb dit natuurlijk niet gestuurd maar ze zeiden dat als ik het niet deed dat ze dan al mijn foto’s door heel de school gingen hangen en op telegram gingen zetten, ik ben toen naar mijn vader gegaan en toen had hij het opgelost, ik heb een nieuwe snapchat aangemaakt en m’n oude verwijderd maar ik durfde een week niet naar school omdat ik bang was dat m’n foto’s echt door de school hingen, ik durf ook niemand die ik niet ken terug te voegen