terug Een van de 265 verhalen

Ik was 13 of 14 toen ik in contact kwam met deze jongen. Hij zou bij mij op school komen en we waren best close. Veel gebeld en geappt. Later begonnen we te snappen, wat toen nog gewoon normale gesprekken waren. Al snel werden dat vragen van stuur fitcheck. Ik stuurde dit gewoon met kleding aan. Na meerdere maanden snappen begonnen we close te worden. Hij vroeg om een foto en hij zei dat het vertrouwelijk was, nadat hij zelf ook sixpack foto’s had gestuurd. Ik heb alleen foto’s van m’n bovenkant gemaakt toen met BH, maar avonden later werd dat zonder bh met sticker. Hij stuurde toen ook een foto naar mij van de onderkant met een onderbroek aan en dat was het. Daarna een week later werd ik door verschillenden geappt en aangesproken op school dat hij het had laten zien aan mensen en foto’s had gemaakt. Ik heb hier emotionele schade door gekregen en ben hierdoor mezelf pijn gaan doen. Niemand weet hier van af. Nu even later hebben we hier samen (na een hele tijd geen contact) een oplossing voor gevonden. Nu zijn we weer goed bevriend en hebben we ook met school een oplossing gevonden. Helaas heb ik de sc@R$ nog wel op mijn lichaam staan maar dat is niet anders.