terug Een van de 265 verhalen

(Dit is een lang verhaal) Toen ik 11 was ging ik zwemmen met een vriendinnetje van mij en haar broer en we gingen samen in zon draaikolk. Toen we er vervolgens uit de draaikolk gingen , voelde ik opeens iemand met zijn vingers mijn badpak vastpakken bij mijn geslachtsdeel. Toen liet hij weer los (hij leek rond de 18/19) maar als ik niet weg trok zou hij nog verder zijn gegaan dan dat. Ik wist niet helemaal wat ik moest doen dus ik keek hem gewoon boos aan en liep weg . Vervolgens besloot ik het toch te melden aan een badjuf dus ik vertelde wat er gebeurde en ze zij “ik zal met hem praten” dus zij liep zo naar hem toe en ik luisterde van een afstandje mee. Vervolgens werd hij niet eens uit het zwembad gestuurd of kreeg hij überhaupt geen waarschuwing? ik was zwaar geïrriteerd en geschrokken wat er was gebeurd en ik durf te wedden dat hij dit nu nog steeds aan het “uitproberen “ is