terug Een van de 265 verhalen

Ik ging ooit op Omegle super leuk  lachen enzo. Toen kwam ik een man tegen en ik kon hem niet wegklikken. Hij begon te zeggen: ‘O wat ben je g3il’.  Ik raakte erg in paniek omdat hij maar door bleef gaan. Ik zei: ‘Hou je snavel’. Hij vond dat blijkbaar leuk en zij dat hij bijna ging kl@@rkomen. Ik zei: ‘Ik kan de knop niet vinden, ga snel weg ! ‘.  Hij begon door te gaan met laat je kUt eens zien en ik heb zin om mijn vingers in je te steken! En zei: ‘Dat heb ik wel vaker bij jonge meiden gedaan.’ Ik vroeg in paniek hoe oud hij was en hij zei: 8 jaar! Dat is toch niet normaal!? Dit was mijn WTFFF!? moment. Ik ben uit de kamer gerend en wachtte tot hij wegging. Dat doe ik nooit meer. Ik wil zeggen pas op… Sommigen kunnen je locatie achterhalen. Dit was mijn verhaal.