terug Een van de 265 verhalen

Zo’n twee jaar gelden was ik heel goed bevriend met een bepaalde jongen. In deze periode had ik ook een vriendje die ook bevriend was met die jongen. We gingen vaak met z’n 3en afspreken. Op een dag vroeg de jongen of wij samen zouden afspreken. ik keek er niet van op, want we waren al heel lang bevriend en heb al vaker met hem afgesproken met anderen erbij.

We besloten om naar mijn huis te gaan. Thuis hebben we pizza gegeten en zijn naar mijn kamer gegaan en hebben een leuke serie opgezet die we vaker kijken met mijn vriend erbij. Toen begon hij me ineens te zoenen en ging me aanraken op plekken waarvan ik dat niet wilde. ik probeerde hem te stoppen en het was echt bijna te laat of er waren ergere dingen gebeurd.

Mijn vriend wuifde het weg, en deed alsof het niks was

Gelukkig heb ik geen contact meer met beiden, maar soms probeert de ene vriend wel weer met mij af te spreken, maar zeg ik altijd nee (hij heeft nu een vriendin ook nog)