terug Een van de 213 verhalen

Een jongen had me toegevoegd op snap. Uit nieuwsgierigheid accepteerde ik hem en het gesprek begon normaal. “Hey hoi alles goed?” “Ja hoor, met jou?”. Heel onschuldig zou je denken. Dit ging dagen zo door. We stuurden foto’s van onze gezichten en belden af en toe met elkaar. Uit het niets stuurde hij een dickpick naar mij. Hij zei: “Nu moet jij het ook sturen”, terwijl ik niet om die pic vroeg. Ik schrok er wel van. Hij zei dat er niks mis kon gaan. Een foto is toch niet erg en hij had het ook gedaan dus dan stonden we gelijk. Na die dag vroeg hij meer en meer foto’s. Als ik ze niet zou sturen, dan zou hij me exposen op telegram. Ik voelde me vies in mijn vel en schaamde me. Ik bedreigde hem dat ik naar de politie zou gaan en dat ik zijn foto’s zou exposen. Dat boeide hem niet. Tot nu toe is het nog steeds een groot geheim. Ik heb hem geblokkeerd en hoop dat hij mijn foto’s niet online gooit.