terug Een van de 265 verhalen

Ik ontmoette een jaartje terug een super leuke jongen die vrijwel snel interesse in me toonde. Hij was lief, aardig, best wel knap en gaf mij het gevoel dat ik anders was dan de rest. Dit was mij eerder nog niet overkomen, en ik kon ook geen genoeg krijgen van de lieve complimenten die hij mij continu gaf. Op een geven moment vroeg hij om foto’s, met wat minder kleding… Vrijwel zonder na te denken gaf ik die, maar 2 foto’s werden er een stuk of tien na een week. Toen ik hem vertelde dat ik er niet meer comfortabel mee was werd hij agressief: “je geeft het maar.” “Die bh van je doe je maar uit.” Gek werd ik ervan maar een gedeelte van mij zei dat hij om me gaf, maar gewoon veel sexual needs had, tot dat hij wou videobellen… Je kan waarschijnlijk al raden waar dat heen ging. Laag voor laag moest uit, en toen ik hem vertelde dat ik er niet comfortabel mee was moest hij lachen en zei: “je weet toch dat ik die leuke foto’s van je kan doorsturen?” Toen bevroor ik. Teruggaan kon nu niet meer. Dit gebeurde in totaal gelukkig maar 2 keer, maar het beschadigde me wel.

Een vriendin van mij attendeerde mij erop dat het een geluk was dat toevallig mijn gezicht  niet te zien was op de foto’s, dus veel kon hij niet. Tijdens het sturen en het videobellen stond ik daar niet bij stil, waardoor ik maar bleef doorsturen en bleef doen wat hij vroeg. Samen hebben we hem geblokkeerd en gerapporteerd. Ik ben blij dat ik er vanaf ben, maar mentaal en fysiek heeft het mij zwaar beschadigd.