terug Een van de 265 verhalen

Hoi, eigenlijk goedeavond het is op het moment 00:12. Ik ben enorm emotioneel.. ik lig in me kamer met alle deuren dicht en alle lampen uit. En heb me jank muziek aan. Op het moment ben ik 14 jaar oud, in november word ik eindelijk 15. Op mijn 12e verjaardag is mijn vader vreemdgegaan en verhuisd, naar Spanje op de dag van vandaag heb ik hem al 2,5 niet meer gezien. Hier heb ik last van en moeite mee.. Toen dit me overkwam wilde ik zo snel mogelijk een beste vriend of vriendin, die me nooit meer in de steek zou laten, die me dat beloofde…. Al gauw kwam ik erachter dat niet iedereen de juiste bedoelingen met je heeft, ik werd rondgestuurd door heel me school, belachelijk gemaakt en 2 dagen geleden ben ik met me haren op de grond getrokken door een groepje meiden omdat ik een slet ben in hun ogen, ik heb veel dingen gedaan ben veel rondgestuurd en op de dag van vandaag maak ik nog steeds dezelfde fouten… in de hoop dat iemand deze x wel bij me blijft… wat toch nooit zo is… ik ben verdrietig en soms vraag ik mezelf af… voor wie ben ik hier nog ???