terug Een van de 265 verhalen

Allereerst wil ik alle dappere vrouwen en mannen bedanken voor het delen van hun verhaal. Ik hoop dat jullie overal goed vanaf komen en ik wens jullie alle geluk.

Ik was 14 en Hij deed zich voor als 16… Hij gaf mij online aandacht die ik hiervoor nooit eerder kreeg van een jongen. Ik werd altijd gepest en was altijd de ‘lelijke’. Hij zei dat hij me alles zou geven. Hij vroeg na een tijdje om een foto, maar dat wilde ik niet. Ik was 14 en had net mijn eerste relatie (die overigens 2 jaar heeft geduurd tot mijn 16e). Deze jongen of nouja man sprak met liefde en aandacht en ik wist toen niet goed hoe ik hiermee om kon gaan. Na een tijdje verlegde hij telkens een kleine grens. Zo begon het met stuur een foto van je been of van je schouder. Waar na een tijdje hij foto’s terug stuurde. In het begin heel onschuldig, later werd het heftiger. Hij wilde foto’s en ik weet na al die jaren niet zo goed meer waarom en waardoor ik die toch heb gestuurd. Maar ik deed wat er van me gevraagd werd. Dus ik stuurde het. Dit hebben we kort gedaan tot ik erachter kwam dat hij niet degene was die hij zei dat hij was. Na heel lang huilen schreeuwen en boos zijn op hem vertelde hij zijn leeftijd en zei hij dat hij niks met de foto’s ging doen. Ik voelde me vies en heb dit nooit iemand verteld. Ik schaamde me voor wat ik had gedaan. Hoe kon ik zo dom zijn…
Dit is doorgegaan in verschillende relaties waarin ik meerdere malen over mijn grenzen heen ben gegaan. Zij wilden seks en ik deed wat ze van mij vroegen. Ik heb momenten gehad waar ik bijna niks meer weet van de ervaring en waar ik een soort out of body ervaring had. Dit alles neem ik met me mee en in mijn nieuwe ervaringen. Ik heb af en toe paniekaanvallen en kan deze beelden niet uit mijn hoofd zetten.
Ik ben trots op alle mensen die hun verhaal delen en weet dat je nooit schuldig bent.
Heel veel liefde en let op jezelf!♡