terug Een van de 265 verhalen

Hey ik heet… ja dat laat ik liever privé. Wat ik wel wil vertellen is dat ik 14 jaar ben, ben een jongen, en woon in Rotterdam. Ik wil dit verhaal kwijt aan jullie zodat mensen die ook dit soort gelijke dingen mee gaan maken of misschien zelfs al hebben mee gemaakt kracht uit kunnen halen om door te gaan.

Het was een dood normale dag althans dat dacht ik. Even later begon iedereen me aan te kijken en met uit te lachen, wat zou er toch aan de hand zijn vroeg ik in me zelf. Zit er kauwgom op me broek of zat er misschien poep onder mijn schoen? Ik wist totaal niet wat er aan de hand was en begon ongemakkelijk te raken. Niet veel later kreeg ik allemaal anonieme chats die een filmpje stuurde waarin je een p1jpende jongen kon zien, met het zelfde postuur als ik en een geblured gezicht inclusief mijn naam + achternaam. Ik wist niet wat me overkwam en even later had m’n zus het ook gezien. Ik als half Turk weet dat het in de Turkse cultuur / gemeenschap heel zwaar wordt opgenomen, en dat ik een schande voor de familie zou zijn. Hoe vaak ik ook zei dat ik dat dit niet was, kon ik NIEMAND overtuigen behalve m’n beste vriend. Ik wist gewoon niet wat ik moest, uiteindelijk heb ik aangifte gedaan en is dit filmpje overal verwijderd althans dat hoop ik dan maar. Helaas kon de politie niks meer voor me betekenen. :(

Sinds een tijdje speelt dit geen grote rol meer, en probeer ik zo normaal mogelijk verder te gaan met m’n leven…