terug Een van de 265 verhalen

Let op: dit verhaal  is heel heftig. Word je thuis geslagen of seksueel aangeraakt, en weet je echt niet meer wat je moet doen? Bel dan met de Kindertelefoon 0800-0432. Of chat anoniem met iemand die je kan helpen via fier.nl (van 16.00 tot 06.00 uur).

Ik werd smorgens wakker op mijn kamer, mijn vadrr hoorde ik beneden tegen mijn moeder tekeer gaan zoals dat weleens vaker gebeurd. Het gevoel van een leven vol onmacht is pijnlijk maar het went, je bent alleen bezig in je hoofd van wat ga ik deze man aandoen. Op een dag werd ik wakker en had ik er genoeg van al die mishandelingen en het seksueel betasten van mij en mijn zusje was ik klaar mee. Ik loop naar beneden en daar lag mijn moeder bebloed op de grond en mijn vader er naast met bebloede vuisten, ik zei ik ben er klaar mee papa terwijl ik het grooste mes van de keuken in mijn handen had. Hij zei dat doe je toch niet terwijl hij een grijns op zijn gezicht had. Toen heb ik hem 3 keer in zijn borst gestoken waarna hij terplekke overleed. Ik ben zelf naar het bureau gegaan om het te vertellen de rechter heeft gezegd dat ik uit noodweer handelde ik ben dus nooit vervolgd.