terug Een van de 255 verhalen

Ik ben seksueel misbruikt op een voetbalveld door een jongen die ik maar 1 keer eerder heb gezien in het zwembad. Ik was een middag in de zomer vrij en ging samen met mijn beste vriendin zwemmen. Toen kwam ik andere vriendinnen uit mijn klas tegen en dat groepje jongens was er ook. We hebben even gepraat en daarna zijn we weggegaan. De volgende dag ging ik weer met dezelfde vriendin zwemmen. Twee jongens van dat groepje waren er ook. Ik bleef bij die vriendin omdat ik met haar afsprak. Terwijl ik langs hen liep keken ze de hele tijd naar mijn lichaam. Ik werd bang en ben me gaan omkleden en ben naar het voetbalveld gegaan, samen met mijn vriendin. De jongens waren later ook bij het voetbalveld en toen gebeurde het. Hij probeerde in mijn broek te gaan, me te zoenen en mijn borsten te pakken. Ik bleef wegdrukken en hij bleef maar proberen. Het lukte hem niet goed en hij schold me vervolgens uit voor : kankerhoer. Toen zijn ze weggegaan. Ik heb daarna gelukkig nooit meer iets van ze gezien.