Hulp nodig

Centrum Seksueel Geweld

Ik heb stress en krijg het niet uit mijn hoofd. Ik heb hulp nodig.

Het Centrum Seksueel Geweld (CSG) is de specialist in het geven van medische en psychologische zorg na (online) seksueel misbruik. Bij het CSG kan je ook terecht voor het voorbereiden van een aangifte. Je kunt iedere dag (anoniem) bellen met het CSG via 0800-0188 of chatten. De hulp van het CSG is gratis.

Helpwanted.nl

Ik wil mijn beeldmateriaal offline hebben.

Helpwanted.nl biedt eerste hulp bij online seksueel misbruik. Via de chat kun je hier elke dag anoniem en laagdrempelig praktisch advies krijgen. Helpwanted.nl kan je ook helpen om beeldmateriaal van het internet te verwijderen. De hulp van Helpwanted.nl is gratis.

Fier

Ik zit met vragen en wil anoniem met iemand praten.

Je kan 24/7 contact opnemen met Fier via 088-20 80 000. Aan een hulpverlener van Fier kan je vragen stellen of samen bekijken wat voor jou de beste vervolgstappen zijn. Ook staat Fier iedere dag voor je klaar via de chat. De hulp van Fier is gratis.

SlachtofferWijzer

Op SlachtofferWijzer vind je een uitgebreider overzicht van hulporganisaties en informatie. Van laagdrempelige chats tot (online) therapie, van meldpunten en juridische hulp tot lotgenotenorganisaties. Op SlachtofferWijzer vind je de hulp die bij jou past! Je kan hier ook terecht voor tips om een ander te helpen die zoiets overkomt.