terug Een van de 213 verhalen

Ik was net 14 toen ik met een jongen via online iets kreeg. Aan het begin was hij heel lief en vroeg hij nooit om andere foto’s dan van mijn gezicht, maar na een week vroeg hij of ik een foto van mijn heupen wilde sturen. Ik negeerde hem eerst, maar later die avond begon hij meer dingen te zeggen zoals : stuur een foto van je boven lichaam of van je billen zonder broek. Ik
wilde hem niet kwijt raken en dus deed ik deze dingen ook. Ik was zo verliefd op hem, maar hij gebruikte mij gewoon voor mijn lichaam . Ik deed deze dingen iedere keer ook en opgegeven moment begon hij met de foto’s door sturen naar zijn vrienden en ik stond compleet voor gek online. Toen hij foto’s terug stuurde en om nog meer vroeg heb ik het uitgemaakt en hem geblokkeerd. Sindsdien ben ik nog bang dat hij mijn foto’s nog steeds door stuurt.