terug Een van de 265 verhalen

Hey guys dus ja ben 10 jaar oud maar toen ik 9 jaar was was een ramp jongen. Ik werd bijna met een steen gegooid omdat ik geen nudes had gestuurd naar een vriend. Ik had likee gedownload en toen zag ik een man hij zei dat hij 11 was dus ik vertrouwde hem maar hij vroeg elke dag waar ik was waar ik ben geweest hoe gaat het met je en daar wa sik uncomfortable and yeahhh hij had me een Dick pic gestuurd en zo ik was echt bang jonguh echt wtf was ik gewoon maar toen zei hij laat me je  *** zien vieze slet. Ik was op school hè me vrienden zien het ik was getraumatiseerd jongen, ik had fake nudes laten gezien hij zei hmm lekker ik kom naar je huis. Hij had een locatie gevonden op snap. Ik had hem uit gedaan hij begon te schelden van wtf doe je je locatie uit laat me maar je komen. Ik zei nee ik ben 9 en hij had me een foto gestuurd en hij was 40 jaar oud. Wtf…