terug Een van de 255 verhalen

Toen ik 12 jaar was, ging ik op vakantie met mijn moeder en zusjes. Daar ontmoette ik een aardige jongen. Alleen was hij al 24. Hij ging met mijn moeder praten en volgde ons naar ons huisje.
Op een avond had ik een discussie met mijn moeder en ben ik een rondje gaan lopen door het park. Alleen die jongen kwam ik tegen, alles verliep normaal totdat hij me ineens betastte en begon te zoenen. Hij nam mij mee de bosjes in en had ondertussen mijn handen vastgebonden. Hij heeft foto’s van mij gemaakt en hij heeft me verkracht.

De volgende dag gingen we zwemmen bij de zee die achter het park lag. Ook daar kwam hij weer, hij trok me mee het water in, naar een wat afgelegen plekje zodat mijn moeder me niet kon zien. Daar begon hij met mij te zoenen en langzaam een vinger bij mijn vagina in te steken.
En toen heeft hij me weer verkracht.