terug Een van de 265 verhalen

Ik was 14 en plaatste een leuke foto op Instagram. Ik kreeg een dm van een oude man die deed alsof hij 15 was eerst waren we gewoon aan het praten. Na 2 weken vroeg hij om mijn Snapchat toen praatte we verder ongeveer 3 dagen later zetten ik mijn locatie aan omdat ik naar een feestje ging en zodat m’n vrienden konden weten of ik veilig was. Maar hij zag dit ook een paar dagen later vroeg hij om nudes en als ik ze niet stuurde zou hij met een groepje mannen op mij af komen of hij dreigde met dat hij mijn locatie op internet zou zetten. Ik wist niet wat ik moest doen ik had hem op read laten staan en toen stuurde hij een screenshot dat hij mijn locatie aan een vriend had gegeven op Snapchat. Hij gaf mij weer de keuze om nudes te sturen of hij kwam naar mijn locatie . Toen besloot ik hem nudes te sturen ik had een foto gestuurd op Snapchat en hij nam een screenshot. Later werd ik weer door deze man geappt hij wou er nog een met een ander dreigement. Deze keer zou hij mijn nudes op het internet plaatsen, ik kon zelf geen kant op. Ik was toen nog op school en kon niks, hij zei als ik het niet stuurde binnen 1 uur dat hij het dus zou posten op internet. Ik zei dat ik op school was en niks kon en hij zetten het op Twitter mijn nudes. Elke keer als de post een view had, stuurde hij het naar mij. Ik was aan het smeken om het ervan af te halen maar dat deed hij niet totdat ik nudes stuurde. Later die nacht kwam hij naar mijn huis. Hij stuurde een selfie met hem en mijn huis op de achtergrond toen wist ik dat hij geen jongen van 15 was maar een oude man van 50-60. Verder deed hij niks . De volgende dag vroeg hij weer om nudes ik stuurde ze omdat ik bang was dat hij iets zo doen. Na dat moment heb ik nooit meer van hem gehoord.