terug Een van de 213 verhalen

Er werd misbruik gemaakt van mij door iemand op wie ik verliefd ben geweest. We hadden niet zo vaak contact, maar  zaten op dezelfde stage. Hij vroeg mijn Snap. Toen ging hij via Snap te ver. Hij vroeg naaktfoto’s, terwijl ik zei dat liever niet te willen.  Hij bleef zeuren en toen heb ik een foto van mijn borsten gestuurd, zonder gezicht. Hij heeft daar een foto van gemaakt.

Een klasgenoot van mij kende deze jongen en toen begon deze klasgenoot heel raar tegen mij te doen.  Op dat moment wilde ik in gesprek gaan met mijn docent. Ik was met hem in gesprek en ik vertelde alles. Hij was geschrokken en toen riep mijn docent hem om ook in gesprek te gaan. Hij ontkende en dat vond ik weer jammer. Toen stopte het een beetje, maar een paar weken later kwam die jongen waar ik verliefd op was alweer naar me toe. Hij vroeg mag ik je snap. Ik had hem verwijderd. Hij zei zo van sorry dit dat enzo en die jongen die ook in mijn klas zat kwam naast mij zitten in de trein. Hij zei ik moet je wat vertellen, dus hij vertelde dat het nergens op sloeg en dat ik ik niks had gedaan en dat hij spijt kreeg.

Nu ga ik weer verder over die jongen waar ik verliefd op was vroeger. Dus hij vroeg mijn Snap weer, dus ik gaf het aan hem. Hij stuurde me berichten, hij spamde en hij zegt hgh. Ik negeerde dat, hij zegt wdj ik negeerde hem opnieuw. Ik vond het ook een beetje raar van mezelf dat ik hem nog toevoeg op Snap. Ik bleef hem negeren, dus hij vroeg aan mij waarom negeer je. Ik zei ik negeer niet hij zegt jawel. En toen kwam ik met korte zinnetjes hij vroeg om te bellen en ik zei ik heb daar geen tijd voor ik heb betere dingen te doen dan bellen. Toen zei hij ik ben verliefd op je dit dat. Ik trapte er niet in en 3 dagen later gingen we toch bellen. We zaten normaal te bellen en toen begon hij zo van wist je nog toen je foto van je kont stuurde enzo. Ik zei dat heb ik nooit gedaan misschien heb je de verkeerde dame aan de telefoon. Hij zei waarom ontken je, denk je dat er iemand bij me is die aan het opnemen is. En toen op dat moment hang ik de telefoon op,  omdat ik meteen wist dat er toch iemand met hem is. Hij snitcht hem zelf op dat moment. Ik verwijder hem, hij voegt me toe ik verwijder hem en hij voegt me alweer toe. Toen kreeg ik een jongen toegevoegd die ik niet ken, dus ik voeg hem toe via Snap en ik vroeg wie ben jij? Ik ken je niet hoe kom je aan mijn Snap? Hij zei ik zag je is een keer in de stad ik vind je een mooi leuk meisje. En toen vroeg ik weer hoe kom je aan mijn snap en toen zei hij van een meisje die gaat trouwen en dat hij haar naam niet wilt noemen en zo. Op dat moment zei ik sorry maar ik ken je niet ik ga je verwijderen en toen heb ik dat gedaan. Toen voegde hij me een paar uurtjes verder alweer toe en begon hij agressief te doen. Hij schold mij uit hij zei ik weet wie jij bent, ik weet waar je woont. Op dat moment kon ik 24 uur niet slapen ik zat helemaal te trillen van angst. Ik vroeg aan die jongens zo van hoezo geef je mijn snap aan jongens die ik niet ken en toen begon hij te zeggen waarom beschuldig je mij. Ik zei ik beschuldig je niet, ik vraag het je alleen en toen had ik hem geblokkeerd. Die andere jongen heb ik ook geblokkeerd. Ik vertelde dit tegen een meisje die ik al jaren ken. Ik vertelde haar alles, ze was geschrokken ze vroeg aan mij hun snap. Ze kwam voor me op! Opeens begonnen ze allemaal dingen te zeggen wat totaal niet waar was. Ze zeiden dat ik donkere mannen heb geneukt en gepijpt 3 jaar geleden, maar ik was jong ik was 15 waarom zou ik dat doen? Toen zeiden ze dat ze foto’s van mij via de brievenbus gaan gooien en dat ze ook op school gaan plakken op de ramen. Ze zeiden van alles over mij, terwijl alles onzin was. Het meisje vertelde me dat ze foto’s van de snap berichten had gemaakt met een andere telefoon, zodat ik die aan mijn docent kon laten zien. Zij had hun geblokkeerd en sindsdien is er niks meer aan de hand. Ik hoop dat dit voorbij blijft.

ALS JULLIE DIT OVERKOMT ZOEK AUB HULP, want dit kan echt niet. Ik ben ook heel erg ik depressie geraakt door dit. Ik hoop dat dit verhaal duidelijk is.