terug Een van de 265 verhalen

Ik ontmoette iemand op Grindr, he was een aardige oudere man. We stuurden een tijdje wat berichten over en weer, totdat ik me genoeg op m’n gemak voelde om hem te vragen of we via Skype konden praten. Op Skype wisselden we eerst foto’s van onszelf uit, daarna naaktfoto’s en uiteindelijk video’s. Na een paar weken video’s en foto’s te hebben uitgewisseld, besloten we te videobellen.

We begonnen met videobellen, maar ik kon hem niet zien. Hij zei dat zijn webcam stuk was maar dat hij me wel kon horen, dus ik kon tegen hem blijven praten. En dus begonnen we wat lol te hebben via Skype. Ik ging naakt voor de camera en deed wat seksuele handelingen bij mezelf. Na een uur ofzo verlaat hij plotseling het videobellen.

Hij stuurde me foto’s en video’s en foto’s van ons Skype videogesprek en zei dat hij ze online ging uploaden. Dat is het laatste wat ik van hem heb gehoord. Ik krijg e-mails, sms’jes en foto’s van oudere mannen die mijn persoonlijke informatie online hebben gevonden.