terug Een van de 265 verhalen

Een paar jaar geleden ontmoette ik via snapchat een jongen die net zo oud was als mij. Al snel bleek het dat hij net uit een relatie was met een meisje die was vreemd gegaan. En natuurlijk was hij daar echt verdrietig over. Dezelfde avond dat hij mij toevoegde had hij gezegd dat hij van me hield. Een paar dagen later begon hij te dreigen met zelfmoord als ik niet langer wakker bleef met hem. Al snel waren de dreigingen er heel vaak, en ik voelde me er heel onder druk mee gezet. Op een moment wilde hij dat ik naaktfoto’s ging sturen, en bleef maar zeggen dat hij zelfmoord zou plegen als ik dat niet deed. Ik heb hem toen wel verwijderd. Ookal lijkt het alsof het niks is, hij heeft me echt onder druk gezet en het had echt een grote impact op hoe ik nu met sommige mensen die hetzelfde meemaken omgaan.