terug Een van de 265 verhalen

Ik zat in het eerste middelbaar en kreeg in totaal 3 dickpicks van oudere mannen waar ik nooit om gevraagd had (ik was namelijk 12 jaar) en schrok enorm. Toen ik later in het 3de middelbaar terecht kwam werd ik gestalkt, gechanteerd en belogen door iemand die zich voordeed als een vriend. Hij haalde door roddels vrienden bij me weg en zei dat hij de enige was die echt om me gaf. Daarom moest ik dus iets terugdoen. Hij bleef eisen dat ik met hem belde om hem op te winden of dat ik foto’s moest sturen. Ik ben hier nooit op ingegaan. De dingen die hij tegen me zei gingen wel steeds verder. Hij vertelde zijn fantasie├źn over me ook al had ik hem meerdere keren gevraagd hiermee te stoppen. Hij heeft 1 keer me iets in het echt willen aandoen, maar krabbelde terug. Tot op de dag van vandaag weet ik niet wat hij van plan was. De ongewenste berichten gingen maanden door. Hij zat ook bij me in de klas ik heb me dus nooit veilig gevoeld in al die tijd . Door de dickpicks die ik op veel te vroege leeftijd heb gezien was mijn angst voor hem dubbel zo groot. Ik herinner me dat ik huilend met hem aan de telefoon hing terwijl hij boos en opgewonden was. Ik bleef vragen of hij kon ophouden. Omdat ik nooit door hem betast ben geweest en het bij online dreigementen bleef namen veel mensen me niet serieus, waaronder de school zelf toen ze erachter kwamen. Ik was dom geweest en had hem gewoon moeten blokkeren. Door deze opmerkingen heb ik lang verdrongen hoe ernstig de feiten eigenlijk waren en hoe gebruikt en bang ik was. Ik heb op latere leeftijd een seksueel trauma ontwikkeld. Nu nog heb ik het gevoel dat het niet ernstig genoeg is want het was maar online…