terug Een van de 265 verhalen

Ik was 14 toen ik hem ontmoette op insta. Het werd snel romantisch en seksueel. Ik dacht dat hij een jaar ouder was dan ik. Na een jaar heeft hij me zo gemanipuleerd dat ik naaktfoto’s stuurde. Zei altijd dat ie van me hield. Op m’n 17de heb ik hem eindelijk geblokkeerd, hij was toxic. Hij deed dit met heel veel meisjes. Begin dit jaar zocht een meisje contact met me. Vertelde me alles. Hij bleek een volwassen man te zijn. Ik ben gegroomed. Hij is een pedo. Hij deed dit met meisjes van 12 tot 18. Het is ziek. Ik heb geen bewijs. Hij zou altijd vrij rond lopen. Je denkt altijd: het is je eigen schuld als je naaktfoto’s gelekt worden, moet je maar niet sturen. Totdat het jezelf overkomt. Het is niet mijn schuld. Ik was een kind. Hij was volwassen. Heeft me heel lang gekost voordat ik dit eindelijk inzag en mijn jongere zelf kon vergeven.