terug Een van de 265 verhalen

Toen ik 14 was begon ik World of Warcraft te spelen als een uitweg, ik leerde al snel nieuwe mensen kennen op het online spel, waaronder A. Hij vertelde me dat hij 21 was en spendeerde veel tijd met mij op het spel. Na wat tijd hadden we een online relatie waar het meeste ook voorbij kwam wat in een volwassen relatie gebeurd terwijl ik 14 was. Ik stuurde foto’s van mijzelf, had sexuele gesprekken met hem en hij praatte veel over zijn geslachtsdeel en mijn maagdeljjkheid. Na 3 maanden was hij ineens verdwenen, hij had al zijn karakters verwijderd en het enige wat over was van hem was zijn emailadres waar hij ook niet meer reageerde. Na een maand van smeken, er achter komen dat er andere jonge meisjes waren die op zoek waren naar hem kreeg mijn dreigement op automutilatie eindelijk een reactie van hem. Hij vertelde mij dat hij 38 was en over veel meer gelogen heeft dan alleen zijn leeftijd. Ik heb hier heel lang last van gehouden en had ook niet het gevoel dat ik dit kwijt kon bij iemand.