terug Een van de 265 verhalen

Ik was 13 en erg onzeker. Ik had via vriendinnen leuke jongens ontmoet die ouder waren. We dronken alcohol op straat laat in de avond en chillden tot laat. Mijn ouders waren bang dat ik met verkeerde mensen om zou gaan maar ze lieten het gaan. Ik raakte zo gehecht aan de aandacht van een van de jongens, dat ik alles voor hem deed. Hij stuurde mij een foto van zijn sixpack terwijl we aan het bellen waren ook met anderen. Hij zei dat ik iets terug moest sturen als ik hem leuk vond en hem vertrouwde. Het was maar een foto. Ik deed dat, niet één keer maar meerdere keren. Op oud & nieuw ging ik naar hun toe buiten en toen bleek het dat de foto’s waren gelekt. Niet door hem maar door zijn beste vriend, hij had ze namelijk naar zijn beste vriend gestuurd. Mijn zus kwam er achter en zo ook mijn ouders. Ik was kapot. Ik was zo dom, want ik bleef met hem omgaan.. Omdat zij zeiden dat iemand anders het had gedaan. Ik was hopeloos verliefd op zoek om gezien te worden. Op zoek naar aandacht en iemand die mij mooi vind. Die beste vriend van de jongen die het heeft gelekt heeft mij ook nog aangerand. Ik weet niet waarom ik hen terug in mijn leven liet. Ik was dom en onzeker. Nu ben ik er over heen. Maar soms raakt het me nog steeds.