terug Een van de 207 verhalen

Op mijn 19e ging ik naar een feestje van mijn scouts. Dit was bij allemaal mensen die ik van kinds af al kende. Daar heeft de ex van mijn zus mij dronken gevoerd, door echt heel straffe (sterke) cocktails te geven. Ik ben, toen ik heel dronken was, water gaan drinken in de keuken. Daar was die ex van mijn zus ook, samen met een jongere vriend. Die ex heeft de andere gast aangezet tot het betasten en aanraken van mij enz. Ik was zo dronken dat ik niet meer recht kon staan, plots lag ik op de grond. Die ex heeft alles gefilmd, terwijl die andere gast met zijn geslachtsdeel (in zijn broek) bij mijn gezicht kwam en me bleef aanraken en lachen. Later is dit filmpje op een facebookgroep gezet en werd er gewoon om gelachen. Ik voel me hier nog steeds vies over en ben nu midden in de twintig.