terug Een van de 265 verhalen

Ik had een jongen via Snapchat ontmoet en hij begon me te vragen om dingen in m’n kont te steken. Ik bleef nee zeggen totdat hij tegen me zei dat hij zelfmoord ging plegen als ik het niet deed. Hij had het nodig, ik had er helemaal niet goed over nagedacht en stuurde hem de video. Ik wilde niet de reden zijn dat hij zelfmoord zou plegen. Later toen hij me ging uitschelden voor een hoer, omdat ik met een andere jongen aan het praten was, stuurde hij de video die hij had opgeslagen in z’n galerij naar mij toe. Hij ging dreigen dat hij het filmpje zou delen op verschillende platformen en naar m’n zusje zou sturen als ik nog langer met een andere jongen zou praten, hem geen video’s zou sturen of hem zou verwijderen. Ik weet niet of hij heeft gedaan wat hij tegen me zei, maar ik smeek dat die video me nooit achterna gaat zitten of dat ik er langs kom.