terug Een van de 265 verhalen

Een jongen dwong mij door middel van manipulatie en chantage hem te pijpen. Ik was 14 jaar en hij was 18, hij heeft het gefilmd en op telegram gezet. Ik werd door mijn familie en door de stad waar ik in leef uitgelachen, ik was nogmaals 14 jaar. Ik wist niet wat me overkwam, niemand vroeg naar het echte verhaal of naar waarom een 18 jarige een 14 zo zou exposen. Alles wat ze zagen is dat ik een hoer was, zo werden er meer verhalen over me verspreid en meer ‘videos’ die ik niet was. Ik werd op straat hoer genoemd en werd compleet genegeerd thuis, die zelfde jongen is er mee weg gekomen alsof het niks was. Ik ben inmiddels 18 jaar en ik begrijp nu dat ik niks verkeerds deed, de jongen is verantwoordelijk. Ik hoop dat ik meiden veilig genoeg laat voelen om naar mij toe te komen als zij zoiets mee maken