terug Een van de 265 verhalen

Hoi ik ben 15 jaar en van mn 5de tot me 9 de seksueel misbruikt door dezelfde persoon .
Ik kwam bij een stel thuis en dat waren de vrienden van me ouders die ze ooit op een vakantie in Spanje ontmoet hadden .
Ik vond het toen een leuk stel en ging er elke maand een weekend logeren het waren een soort mn 2de ouders geworden.
Die vrouw werkte in de zorgen dus als ik daar was dan was ze wel is werken waardoor ik bij die man alleen was .
En toen ik 5 was hielp hij me mee in de douch of in bad maar hij werd achteraf steeds handtastelijker en begon me met de keren dat ik er kwam complimenteuser te worden ik was zijn prinsesje ik had een mooi lichaam en ik vond die aandacht helemaal geweldig en ik weet nog goed ok was 6 ofzo dat hij zei van ik ben je vriendje maar in geheim dus blijft tussen ons oke .
Opeens gaf ik hem kus op de mond zat vaak op schoot ik vond het leuk ik kreeg aandacht voelde me een prinses.
Hij ging steeds verder als ik naar bed ging kwan hij truste zeggen en hij gaf me echt overal kusjes en streelde dan met zn handen tussen me benen onder mn onderbroek aan toe en ja ik dacht mag gewoon is fijn.
Na weer maanden zaten we samen in bad ik bloot hij bloot vond het normaal deed ik thuis ook dus kon gewoon maar ik moest hem in bad wassen ook zn piemel enzo vond dat super interessant en ook hem afdrogen gaf kusjes op zn piemel enzo alsof het allemaal normaal was ik vond dat echt zo . En dat ging jaren zo door en ik was inmiddels 9 en hij begon me te bevredigen met zn mond en vingers en ik ook bij hem maar hij bleef maar herhalen dat ik zijn prinses was en ik zn prins ik kreeg veel cadeautjes en geld van hem ik voelde me zo gelukkig .
Toen kwam er een vrouw op school die alle klassen langs ging om over seksueel misbruik en sexueel geweld te praten en ik was toen 9 .
Ze begon te praten en te praten en ik werd steeds stiller en stiller want ik hoorde dingen die met mij gebeurde en dat was helemaal niet goed en toen zei ze dat vergeet ik nooit meer ouderen mensen mogen nooit aan kindjes zitten en andersom ook niet is strafbaar en zwaar verboden en volwassenen kunnen er voor de gevangenis in dus heb je dat meegemaakt of iets neem desnoods de juf apart etc etc etc .
Ik was doodsbang geworden wilde naar huis maar school is net begonnen .
Ik wilde heel hard huilen dus ik zei tegen de juf ik wil naar de wc en daar ging ik los maar blijkbaar huilde ik zo hard en luid en vooral lang dat de juf naar de wc kwam om te kijken waarom ik zolang wegbleef .
Ze zei heb je je pijn gedaan kind wat is er .
Wil je het me nu vertellen of straks zeg maar . Dus ik zei ja maar niet met alle kindjes erbij . In de eerste pauze die volge moest ik naar een kamertje en heb toen alles gezegt en ik weet nog dat de juf in tranen zat en me een dikke knuffel gaf .
Me moeder kwam me halen en de juf had alles tegen mama gezegt en het ging plots zo snel ik weet nog dat de politie bij ons thuis kwam en ze toen naar die man zijn gegaan en dat die opgepakt is nog steeds vastzit .
Ik heb therapie gehad want ik was van een vrolijk meisje een bang meisje geworden ik durf niet alleen ik donker over straat ik praat weinig met mannen hoe aardig ze ook doen en merk dat het langzaam slijt maar blijft het heel me leven bij me dragen .
Hoe ik hoor hoe tieners zich sexueel ontwikkelen ben ik soms wel jaloers ze krijgen hun eerst vriendje of vriendinnetje krijgen voor eerst seks maar ik vind bij a al vreselijk als ik mn poes moet afvegen na plassen laatstaan masturberen dat heb ik 1 x geprobeerd toen ik 12 was maar wat is dat afschuwelijk om me daar zo aan te raken zoals dit smeerlap dat bij mij deed . Die beelden ga ik dan denken hoe hij dat deed ik kan dat nogsteeds niet vergeten .
Ik lig soms nog wakker en kijk naar de deur alsof iemand binnenkomt .
Ooit hoop ik dat er een knop in me hoogd omgezet wordt dat ik zoals elke meid van het leven kan genieten vriendje kan hebben maar heb niet het gevoel na alle hulp dat het heel snel gaat gebeuren .
Ik hoop dat ook veel kids van om en nabij 10 dit lezen die dit meegemaakt hebben schaam je niet het is geen geheim maar ga naar papa of mama jij bent nooooit fout altijd die volwassene of je het meewerkte of niet je bent misbruikt dat is zwaar verboden zoek hulp alsjeblieft.
Hoe sneller hoe beter want dit zijn geen grapjes je valt in een heel diep zwart gat met hoelanger je wacht .