terug Een van de 214 verhalen

Ik was 15 en appte met een hele aardige jongen. Ik zag hem vaak en het was gewoon altijd gezellig, tot op een dag toen hij vroeg of we in zijn kamer konden chillen. Ik dacht er niks bij, dus ik ging gewoon mee naar boven. We zoenden een beetje, maar toen wilde hij meer. Ik zei ‘nee’, maar hij bleef smeken. Op een gegeven moment werd ik bang en verstijfde ik terwijl hij doorging met aan mij zitten en uiteindelijk verkrachtte hij mij dus. Tot op de dag van vandaag heb ik nog het gevoel dat het door mij komt en dat het geen verkrachting is, omdat ik geen nee zei. Soms moet ik nog steeds beseffen dat ik nooit ‘ja’ zei en ik in shock raakte en alles super snel gebeurde. Ik heb het nooit gewild, wat dus duidelijk maakt dat ik gewoon verkracht ben. Laatst appte hij me en zei dat ik goed moet zijn voor mijn nieuwe vriendje anders lekt hij mijn nudes.