terug Een van de 265 verhalen

Ik was ongeveer 9 of 10, ik had op school met mijn vrienden afgesproken dat ik na school met hun naar een speeltuin ging. Ik rende uit school daar heen, maar er was niemand. Toen kwam er een vreemde vrouw die ik niet kende. Ze beweerde een vriend van mijn ouders te zijn en dat ze op mij moest passen. Na een tijdje kwamen mijn vrienden niet en zei ze: “Kom, ga maar in mijn bus dan neem ik je wel mee”, dus ik ging erin en werd bijna gelijk geblinddoekt. Ik viel in slaap. Toen ik terug wakker werd was ik in een vreemde zaal die behalve 1 stoel waar ik zonder kleren op zat helemaal leeg was. Diezelfde vrouw stond voor me en begon me aan te raken op plekken, toen besefte ik nog niet helemaal wat er aan de hand was. Ik werd later weer aangekleed en terug in dezelfde bus weer naar de speeltuin gereden. Toen de bus weer weg was rende ik zo snel mogelijk naar huis en kwam ik voor 4 maanden niet meer buiten, alleen voor school.
Alleen mijn broers weten hier nog maar van.

-Bedankt voor het lezen, dat betekent echt veel voor me.