terug Een van de 265 verhalen

Ik was 14/15 jaar. Ik had een anoniem account zodat ik niet gechanteerd kon worden, toch kwam er iemand achter mijn “echte” account. Hij zei dat als ik niet meer zou sturen het naar mijn familie en vrienden zou gaan. Ik was naïef en verstuurde video’s, hij vond in een shot mijn hoofd en maakte daar een screenshot van; hij had nu bewijs dat ik het echt was. Ik nam na een paar dagen de keuze hem te blokkeren, toen ik dat deed bleef hij accounts aanmaken en ik bleef die blokkeren. Na een tijdje kreeg ik te horen van een vriend dat hij foto’s van een meisje kreeg die heel erg op mij en mijn kamer leken. En inderdaad het waren mijn foto’s, ik heb het meisje aangesproken (dat als gebruikersnaam iets had van “ vette kleine varken “ ) en gevraagd waar ze de foto’s vandaan had. Ze vertelde mij dat ze ze op een instagram account had gevonden en ze sindsdien is gaan gebruiken, ik heb haar gevraagd om te stoppen en dat zou ze doen. Sindsdien (ben nu 17 ) heb ik last van post-coital dysphoria (PCD). Ik vind mijn verhaal te beschamend en durf ook geen hulp te zoeken.