terug Een van de 265 verhalen

Ik was altijd al een heel open persoon. Ik hield van de Aziatische cultuur: K-pop & anime. In het echte leven werd ik al gepest vanaf groep 6 tot de 4e klas. Puur omdat ik met buitenbeentjes omging (de mensen die ook gepest werden). Op een dag kwam ik op school en zeiden mijn vriendinnen: “Hey moet je kijken ben jij dit niet?” Ik had toen Musically en hield van cosplay. Mijn video was opgenomen en op een Instagram account gezet. Puur voor haat. Het liep zelfs zo uit de hand met de accounts, dat er één was waarop elke keer foto’s van mij te waren te zien alles wat ik deed. Met captions zoals: ‘kijk die kk debiel’. Het liep nog meer uit de hand tijdens de Coronatijd. Ze hadden met mijn naam ingelogd via teams en stuurde random filmpjes van naakte mannen. Ik zat helemaal niet in dit online klaslokaal op Teams. De ICT-afdeling zou hier achteraan gaan. Alle scholen in de regio waren er betrokken zeiden ze, dus ze konden er niets mee. Hierdoor heb ik de havo niet afgemaakt en werk ik oprecht fulltime bij de McDonalds.