terug Een van de 265 verhalen

Oké waar moet ik beginnen. Ik was 15, ik zat in de 2e klas en ik had natuurlijk social media zoals Snapchat. Een jongen had me toegevoegd onder een naam wat niet zijn echte naam was. We chatten denk ik een paar maanden. Ik was smoorverliefd, ik wist niet eens dat ik zo verliefd op een jongen via het internet kon worden. Op een gegeven moment vroeg hij mij om een foto waar mijn lichaam te zien was. Natuurlijk stuurde ik dat. Hij zei dat ik mooi was en dat mijn lichaam mooi was en dat ik voortaan meer moest sturen. Natuurlijk ik die smoorverliefd was, stuurde het. Op een gegeven moment had hij de wachtwoorden van mijn social media en had hij alles op mijn eigen social accounts zoals Snap, Insta, Facebook en TikTok (musically die tijd) geplaatst. Al mijn foto’s en nude pics waren gelekt op mijn account en al die tijd had hij  ook een vriendin. Ik was zo gebroken en tot de dag van vandaag vertrouw ik geen ene jongen. Ik zeg jullie dames en jongens let op met wie je praat en wat je stuurt op social media, want je weet niet wat hun bedoelingen zijn !