terug Een van de 265 verhalen

Een jaar of 3 geleden werd ik afgeperst via Snapchat. Dit gebeurde toen ik contact dacht te hebben met een meisje op Snapchat en we sturende allebei naaktfoto’s naar elkaar. Opeens zei ze de volgende dag dat haar ex vriend haar Snapchat had gehacked en alle foto’s van ons had gezien. Toen begon de ellende, opeens werd ik toegevoegd door een nieuw account. Ik moest paysafe cards kopen en naar hun toe sturen anders zouden ze alles online zetten. Eerst geloofde ik het niet echt tot ze opeens de foto’s naar mij stuurde die ik naar het “meisje” had gestuurd. Toen heb ik uit paniek gedaan wat ze van me vroegen. Ik denk dat ik uiteindelijk voor 500+ ben gechanteerd. Na een week gechanteerd te worden vroeg me pa waarom er zoveel geld van me rekening af was, toen moest ik het wel vertellen. Me pa heeft gelijk de politie gebeld en sinds dat moment ben ik gestopt met de paysafe cards te kopen voor ze en alle accounts die me toevoegenden steeds geblokkeerd. Uiteindelijk ben ik me foto’s gelukkig nooit tegen gekomen op internet en ook nooit via via iets gehoord. Maar tot de dag van vandaag zit ik er nog steeds mee. Mensen vertrouwen is wel een dingetje tegenwoordig, ik ben tegenwoordig heel erg op me zelf. Ik durf het ook niemand te vertellen, de enige die het weet zijn me ouders en de politie.