terug Een van de 265 verhalen

Ik was 14 jaar en was naar het zwembad met mijn 2 vriendinnen. Alles was top en gezellig totdat we in een klein buitenbad waren die vastzat aan het binnenbad (je kan zwemmen naar het binnenbad).  Er waren 3 jongens in het bad en we hadden al snel een ongemakkelijk gevoel. We zwommen naar binnen en hadden door dat we gelijk hadden. Ze zwommen ons achterna.
Ze leken een jaar of 15/16 en helaas zwom ik achteraan. Het was een ondiep bad, dus je kon staan en al snel voelde ik dat handen me probeerde te grijpen. Mijn 2 vriendinnen wilden ook weg natuurlijk, maar helaas was ik achteraan en hadden ze niet zo door waar ik was. De jongens stonden om me heen en er ging een hand naar mijn broekje, en erin… Ik ben weggezwommen en ben bij een badmeester in de buurt gaan staan. Toen gingen ze weg.
Ik weet niet zo goed waarom, maar ik heb het niet durven zeggen tegen de badmeester, en ook niet tegen mijn ouders. Pas jaren later heb ik het een keer genoemd maar ook toen heb ik gezegd dat ik het niet meer helemaal wist. Misschien komt dat ook omdat mijn vriendinnen een beetje ongemakkelijk waren en het weglachten alsof het leuk was en een spelletje, maar zij zwommen niet achteraan…