terug Een van de 255 verhalen

Hai mensen die dit lezen. Voor mij gaat dit over seksueel misbruik maar niet online maar in het echt.
Deze zomer ben ik aangerand door een medewerker van het park waar ik zelf ook werkte. Ik werd hard vastgepakt en kwam niet los waardoor ik bevroor op dat moment. Daarna had ik gelijk door dat het niet goed was dus ik probeerde te vechten en los te komen. Dat lukte helaas pas toen hij me al overal had aangeraakt op mijn lichaam. Daarna ben ik gevlucht en heb ik gelijk alles verteld aan mijn baas. Uiteindelijk is hij op staande voet ontslagen dus daar was ik heel blij mee. Maar ik ben nog steeds bang voor hem. De dag daarna heb ik aangifte gedaan bij de politie en dat luchtte op , hiermee kreeg ik ook meer hulp. Helaas wordt het de laatste tijd steeds erger. Ik krijg vaak herinneringen terug, nachtmerries en paniekaanvallen waardoor ik me heel slecht en ongelukkig voel.
Ik heb zelf PTSS, dat is een post traumatische stress stoornis, dat gebeurt vaak bij mensen uit het leger als ze terug komen uit een oorlog gebied.
Ik heb nu hulp gezocht om een EMDR training te krijgen en daar ben ik blij mee want ik wil gewoon graag geholpen worden hiermee.

Voor degene die dit lezen, dit is mijn persoonlijke verhaal. En ik wil hiermee zeggen dat je je echt nooit hoeft te schamen, maar probeer wel hulp te zoeken of je verhaal aan iemand kwijt te kunnen dat lucht echt op.

Dankjewel voor het lezen ?