terug Een van de 265 verhalen

De keerzijde van vertrouwen
Ik was 5 jaar singel en was jong (18-23 jaar ), student en genoot van leven. Ik was een van weinige meisje die opstond voor one stand en had Friends withe Benefits. Met mij leven stijl hadden veel mensen oordeel over van set gedrag ook mij vrienden toen. Iets dat altijd raar vond want bij jongens wordt gesoefd hier over maar bij meisje hoorde dit niet, zo ouderwetse.

In die tijd had ik 1 jaar een Friends wits Benefits. In 6 maand heeft ongewild een foto genomen tijden sex. Ik was geblinddoekt hier door kon hij on gemerkt doen. Op voorhand hadden we afsproken om geen foto’s of filmpjes te maken. 6 maanden later toonde hij de foto op feestje aan zijn vrienden. Gelukkig zijden ze meteen dat doe niet.
Via via kreeg ik het maand later te horen. hierdoor mee wist ik niet hoe was gebeurd en wie foto had gedeeld, het verhaal was helemaal misvormde. Het werd een zoektocht tussen mijn vrienden want ja iemand van mij vrienden hebben foto gezien en gedeelte maar niet gezegd tegen mij. Uiteindelijk vond restreeks persoon die “my Friends wits Benefits” op vinger hat getikt. Hij wou het eerst niet toe geven en om zijlde met vertellen dat mijn vriend wel voor de grap een gefotoshopt hadden gemaakt. Uiteindelijk heb ik hem kunnen lokken om face to face te spreken met ouders er bij. Toe biechten hij het op, we zagen dat hij ook heel aangedaan was.
Hier mee heb hem ook uiterlijk hem niet aangeven bij de politie en ook vergeven. Zijn bedoeling was ook nooit om mij te kwetsen. Deels zie als compliment hij toonde mij foto aan zijn vrienden om te stoeven hoe mooi meisje hij kon krijgen. Maar dit heeft wel laten zien wie mij echte vrienden waren. Ook vrij gevochten meiden kunnen gekwetst worden in zo iets.
Ondanks deze gebeurtenis ben ik blij met mijn singel leven. Ik heb ontdenkt wat ik echt wou, me zelf zijn. Nu heb 4 jaar een relatie, een open relatie want wij genieten ook nog van onze vrijheid met de vertrouwen dat wij elkaar altijd graag blijven zien
M.