terug Een van de 265 verhalen

Ik heb nooit een goede band met mijn vader gehad, dus zocht ik altijd een vader figuur in de mannen om mij heen. Deze vond ik, ik was 13 en mijn moeder kreeg weer contact met 2 oude vrienden, een koppel. De man was bereid om alles voor en met mij te doen. Hij kocht veel cadeautjes voor me, hij nam me weekenden mee weg, naar parijs of duitsland noem het maar op en we gingen. Het rare eraan was dat er toevallig nooit kamers met 2 bedden waren en ik dus naast hem in bed moest. Op een gegeven moment werd dit “normaal” en als hij dan bij ons thuis sliep, sliep hij ook bij mij in bed. Hij gaf mij kussen op mijn mond want: “dat deed mijn moeder ook”. Een nacht dat hij bij mij sliep werd ik wakker, zijn hand zat in mijn pyjamabroek. Ik draaide mij om en deed alsof ik sliep. Hij fluisterde “sorry ik dacht dat je (naam van zijn partner) was”. Hij hackte mijn sociale media om in de gaten te houden of ik niet met jongens praatte. Toen hij op een gegeven moment een gesprek tussen mij en mn beste vriend vond ging hij door het lint. Hij zei dat hij het niet leuk zou vinden als ik binnen dat moment en een jaar een vriendje zou krijgen. Dat was voor mij de druppel, ik zei tegen hem dat ik het nog even niet goed wou maken. Dat vond hij niet leuk, hij nam mijn telefoon en probeerde deze te stelen, uiteindelijk heb ik het voor elkaar gekregen om hem terug te pakken. We stonden op dit moment in de gang, hij de trap, mijn moeder stond er naast en een vriendin van haar zat binnen aan de keuken tafel. Hij schreeuwde dat als ik niet heel snel de spullen die ik van hem gekregen had (wat met name muziekalbums waren) terug zou geven hij mij en mn moeder zou neerschieten, en hij beloofde ons dat als we hem niet geloofde dat hij het zou bewijzen. Ik heb de muziekalbums gepakt en naar buiten gegooid waar hij op dat moment ook stond. Hij gooide er 1 terug en brak daarmee mijn moeders arm, aangezien er nog een boek in zat dus deze best zwaar bleek te zijn. Ik heb na dat moment hem zelf nooit meer gesproken, mijn moeder wel omdat hij uiteindelijk toch het respect had de albums en de rest van de spullen terug te geven. We hebben hierna de sloten van het huis veranderd en ik ook al mijn wachtwoorden, en gelukkig nooit meer wat van hem vehoord.