terug Een van de 265 verhalen

hoi ik ben een meisje van 18 jaar. het is voor mij nu net een jaar geleden dat ik uit een ongezonde relatie stapte. Ik heb maar een maand een relatie gehad met hem maar dat voelde voor mij veel langer aan.. dit is een verhaal dat niet alleen over online misbruik gaat. ik ga geen details uitspreken aangezien verschillende leeftijden dit kunnen lezen!
Aan het begin van de relatie ging alles nog wel oké maar als ik er nu zo op terug kijk had ik op sommige dingetjes wel kunnen herkennen dat het niet klopt. bijvoorbeeld: manipulatie, Blokkeren, liegen en mij naar beneden halen en nog veel meer. Ik werd erg gemanipuleerd om bij hem te blijven en dat ik zelf veel fout deed en dat hij alles goed deed. Ik mocht amper over mijn relatie praten ik mocht er alleen over praten als het iets goeds was. paar dagen later bleef ik voor het eerst bij hem slapen en dat was het moment dat alles erger en erger werd.. hij begon mij nog meer te manipuleren en als ik niet deed wat hij wou werd ik geslagen. Het gebeurde steeds vaker dat ik het normaal begon te vinden en erom moest lachen en ik geen pijn meer voelde als hij sloeg. ook gebeurde er nare seksuele dingen die ik niet ga uitspreken. Maar als ik geen seks wou werd ik gestraft, hij duwde mij en sloeg mij. ook dwong hij mij om mijn telefoon te pakken en het te gaan filmen ik heb duidelijk gezegd dat ik het niet wou maar ik had geen keus want ik wist wat er dan weer zou gebeuren… ik heb zelf de filmpjes verwijderd maar ben op de dag van vandaag toch nog bang dat het ergens op komt te staan. Ik ben beschadigd ik heb er angst van overgehouden. En dat zou nooit helemaal verdwijnen maar ik zou er wel mee leren omgaan. Ik kan nog zoveel vertellen over deze ongezonde relatie maar omdat ik geen details wil opnoemen valt er veel weg.
Het is misschien al wel een jaar geleden maar ik kan pas echt rust krijgen als alle zaken zijn afgerond en er misschien een zaak komt. Dit was mijn verhaal. Voor jullie ziet het er misschien best uitgebreid uit maar voor mij niet dit is voor mij nog niks wat ik hier heb geschreven.
Voor degene die dit lezen ik hoop dat je oké bent.
Er is altijd iemand aan je zijde en er is een uitweg!