terug Een van de 265 verhalen

Ik was 12 jaar, het was nog 3 weken voor mijn 13e verjaardag waar ik heel enthousiast over was. Ik had toen der tijd niet veel vrienden en de vrienden die ik had waren vooral jongens. Een van de jongens had mij geforceerd in een relatie met hem omdat hij er sterk van overtuigd was dat als je een relatie hebt dat alles gewoon kan, van zoenen tot aan seks. Hij had dat zo in mijn hoofd gezet dat ik dit ook ging geloven. Na 1 week had hij mij meegenomen naar een bos om te gaan wandelen. Uiteindelijk heeft hij mij hier misbruikt, ik liet het gebeuren omdat ik dacht dat dit kon binnen en relatie. Ik heb later die dag het tegen mijn moeder verteld die uiteindelijk in shock de politie heeft gebeld. De jongen heeft geen straf, omdat er geen bewijs voor was. Na 7 jaar ben ik hier nogsteeds boos over. Gelukkig zie ik hem niet meer en zit ik nu in een gezonde relatie.