terug Een van de 265 verhalen

vorig jaar kreeg ik een relatie met een jongen die ik tot dan toe ongeveer een halfjaar kende. Hij was mijn eerste vriend, daarvoor had ik alleen een relatie met een vrouw gehad. Op een avond na een feestje wilde hij graag seks, ook al had ik meerdere malen gezegd dat ik moe was en niet wilde. Uiteindelijk heeft hij mij zo ver gekregen en is het tegen mijn wil in toch gebeurd. Ik heb me hier lang slecht over gevoeld en wist (en weet nu eigenlijk nog steeds) niet zo goed hoe ik dit moest noemen, want het klinkt zo gek om over iemand waarmee je een relatie hebt gehad te zeggen dat ze jou hebben aangerand o.i.d. Ik ben het nog steeds een plekje aan het geven maar ik wilde dit graag delen zodat iedereen hier weet dat ze niet alleen zijn <3 veel liefs en sterkte voor iedereen die het nodig heeft