terug Een van de 265 verhalen

Ik heb ooit in vertrouwen mij pikante foto gestuurd naar mij ex vriendje en door dat het uit was , Heeft hij bedreigt met dat pikante foto’s van mij. Maar ik wist niet wat ik moest doen ..ik durfde niet naar mij ouder te zeggen. Dus ik laat het wat het is! En morgen weer een nieuwe dag. Dus ik hoopte op dat dag dat hij alles vergeten is en niet door gestuurd heeft . En hij had wel eigen probleempjes met zichzelf . Maar later op dat middag toen bijna school uit was. Roepte mij lerares eff om met mij te bespreken ..ze zeg : ik hoorde van leerlingen dat er foto gezien was van jou die beetje te is . Dus ik was inschok dat de lerares dat wist en paar andere kinderen ..dus zij had met een andere lerares een ouder gesprek gehad met mij ex vriendje en hem zijn ouders . Hij moest vele foto’s uit zijn telefoon wisen .had die zogenaamd gedaan ! Dus ik was blij ..en eff later dat hij weer contact op me neemt met mij ..wou hij alles vergeten wat gebeurt was in onze relatie breuk door die pikante foto’s ook. Toen het weer door vertrouwen weer aan was had hij een verassing voor me . Hij zijde en laat zien in de chat : ken je deze foto’s nog ?vroeg hij . En ik zag het de zelfde pikante foto’s waar die mee bedreigden . Ik was beetje van de pad af ..ik wou niet dom doen ofso ..maar ik deedt als of dat het mij niet kon schelen ! Dus ik hoop dat hij zeker dat foto’s uit vertrouwen niet op media zet ?